MENU Menu-icon Menu-icon
Terug naar nieuwsoverzicht

De kracht van Narrowcasting voor GTR Geleen

Om in de sportkantine de logo's van de sponsoren te tonen, vertrouwde de Geleense Tennisvereniging Ready voorheen op een traditionele manier van presenteren. Middels een sponsorpresentatie op een USB-stick werd de inhoud op de televisie in de sportkantine bijgewerkt. Hoewel dit in theorie functioneel was, kleefden er in de praktijk toch beperkingen aan. Het updaten van de sporsorpresentatie ging altijd gepaard met het verwijderen van de USB-stick uit de tv om vervolgens op een laptop de inhoud te vernieuwen en de USB-stick weer terug te plaatsen. Dit kostte de nodige tijd, waardoor in de praktijk de sponsorpresentatie maar sporadisch vernieuwd werd.

Een innovatieve oplossing
MediaKracht heeft een sponsorpresentatie ontwikkeld die naadloos is geïntegreerd met narrowcasting-technologie. In tegenstelling tot de vorige methode maakt deze oplossing extern beheer van de inhoud mogelijk. Met dit online platform kan de tennisclub nu moeiteloos hun inhoud bijwerken, of het nu gaat om aankondigingen van evenementen, sponsoren, tennisnieuws, weersvoorspellingen of andere essentiële informatie. Deze nieuwe flexibiliteit heeft de club in staat gesteld om dynamisch te communiceren en ervoor te zorgen dat leden altijd op de hoogte zijn en betrokken blijven.

Narrowcasting technologie
De kern van deze transformatie ligt in het concept van narrowcasting. In tegenstelling tot broadcasting, dat inhoud levert aan een breed en divers publiek, richt narrowcasting zich op een specifieke doelgroep met op maat gemaakte informatie. In de context van GTR omvat narrowcasting het overbrengen van inhoud naar de leden en bezoekers van de sportvereniging.

Narrowcasting is een krachtig instrument dat gebruikmaakt van digitale displays, zoals televisies, om relevante informatie op een boeiende manier over te brengen. De technologie is veelzijdig en kan worden ingezet in verschillende omgevingen, van winkels tot kantoren en sportfaciliteiten zoals de sportkantine van GTR.

Door narrowcasting en een online contentbeheersysteem te verbinden, heeft de tennisclub niet alleen haar communicatieproces vereenvoudigd, maar ook de deuren geopend naar nieuwe mogelijkheden om in contact te treden met haar publiek.

Benieuwd wat narrowcasting voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer weten over dit onderwerp of heb je een andere vraag?

Neem contact op met Tom via:

Kies voor MediaKracht en creëer impact met je digitale oplossing

Vanuit de kern van jouw organisatie zetten we samen een stip op de horizon. Ben jij klaar voor de eerste stap?