MENU Menu-icon Menu-icon

Ramakers Familierecht

Raadgevers in familierecht en mediation. Dat zijn Elles Ramakers en Ger de Winther. Samen vormen zij het team van Ramakers Familierecht en zijn zij actief in de volgende rechtsgebieden: personenrecht, familierecht, jeugdrecht, psychiatrisch patiëntenrecht en mediaton. Cliënten kunnen rekenen op een persoonlijke aanpak, waarbij belangen professioneel en gewetensvol worden behartigd.

Advies

Juridische problemen zijn ingrijpend voor alle betrokkenen. Zeker als het gaat om zaken in de persoonlijke levenssfeer. Door zeer sprekende foto's te gebruiken van Elles Ramakers en Ger de Winther, worden bezoekers van de website op de homepage persoonlijk verwelkomd. Dit versterkt het beeld van Ramakers Familierecht waarbij de mens op één staat. 

Creatie

Op de website van Ramakers Familierecht is er gewerkt met duidelijke en persoonlijke "Call-to action" buttons. Op diverse plekken kom je de vraag "Goede raad nodig?" tegen, waarbij er direct naar de contact pagina wordt gelinkt. MediaKracht heeft dit project binnen de samenwerking met Youngdudes gerealiseerd. Het aangeleverde ontwerp is doorvertaald naar een prototype om vervolgens responsive te bouwen.

Ramakers Familierecht
Ramakers Familierecht

Kies voor MediaKracht en creëer impact met je digitale oplossing

Vanuit de kern van jouw organisatie zetten we samen een stip op de horizon. Ben jij klaar voor de eerste stap?