MENU Menu-icon Menu-icon

Riant Kozijnen

Riant Kozijnen uit Sittard-Geleen heeft meer dan 20 jaar ervaring in kunststof en aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien en dakkapellen. In de showroom vind je een compleet assortiment aan stijlen, kleuren en mogelijkheden. Als Erkend Premium Kozijnen Vakbedrijf is Riant Kozijnen volledig gecertificeerd. Dat zie je niet alleen terug in kozijnen, deuren en schuifpuien, maar ook in de werkwijze.

Advies

Riant Kozijnen levert de meest duurzame kozijnen en deuren van Limburg. Het kwalitatieve werk van Riant Kozijnen wordt daarnaast onderstreept door de talloze positieve Google Reviews. De nieuwe website voor Riant Kozijnen geeft, door deze twee "unique selling points" te laten zien, direct een vertrouwd gevoel voor potentiële klanten.

Creatie

Dit project is tot stand gekomen vanuit onze samenwerking binnen Youngdudes. Op basis van het aangeleverde ontwerp heeft MediaKracht allereerst een prototype gebouwd om vervolgens de website te realiseren volgens de meest recente technieken. Een goede SEO-strategie zorgt voor een zeer goede vindbaarheid. De duidelijke navigatiestructuur leverde vanaf het eerste moment talloze conversies op.

Riant Kozijnen
Riant Kozijnen

Kies voor MediaKracht en creëer impact met je digitale oplossing

Vanuit de kern van jouw organisatie zetten we samen een stip op de horizon. Ben jij klaar voor de eerste stap?