MENU Menu-icon Menu-icon

AFTC

AFTC is een wereldwijde, toonaangevende fabrikant van dubbelzijdige acrylschuimtapes en door warmte geactiveerde acrylschuimtapes. Deze tapes worden gebruikt in o.a. voertuigen, vliegtuigen, zonnepanelen, huishoudelijke apparaten, laptops en telefoons. Het hoofdkantoor ligt in Kerkrade (L) en de overige kantoren in Amerika, Uruguay, Tsjechië, Verenigde Arabische Emigraten, China en Zuid-Korea.

Advies

AFTC is wereldwijd actief. Een internationale uitstraling van de organisatie is daarom een must. Dit is doorgevoerd in de gehele communicatie, zowel online als offline. De diverse communicatie-middelen geven extra informatie over de toepassingen en technische details van de tapes.

Creatie

MediaKracht ondersteunt AFTC al jaren met de algehele communicatie. Naast de ontwikkelde website, zijn er o.a. brochures, visitekaartjes, presentaties, mailhandtekeningen, advertenties en banners in meerdere talen gemaakt. Daarnaast heeft MediaKracht een presentatie configurator gebouwd, waarmee het voor AFTC mogelijk is om in een handomdraai een klantspecifieke presentatie te configureren.

AFTC
AFTC
AFTC
AFTC

Kies voor MediaKracht en creëer impact met je digitale oplossing

Vanuit de kern van jouw organisatie zetten we samen een stip op de horizon. Ben jij klaar voor de eerste stap?