MENU Menu-icon Menu-icon

CFG Bedrijfswagens

Charles Feijts Groep (CFG) is een toonaangevende leverancier van IVECO trucks en bedrijfswagens. Met een lange geschiedenis van betrouwbaarheid en service van hoge kwaliteit, bedient CFG vanuit de vestigingen Born, Venlo en Heerlen een diverse klantenkring in de bedrijfswagenmarkt.

Advies

MediaKracht werd gevraagd om een oplossing te bieden die de online presentatie van CFG naar een hoger niveau zou tillen. Ons advies richtte zich op het creëren van een gebruiksvriendelijke, visueel aantrekkelijke en informatieve website die de kernwaarden en het uitgebreide aanbod van CFG, met een speciale focus op IVECO trucks en bedrijfswagens, effectief communiceert. De nieuwe website moest niet alleen een professionele uitstraling hebben, maar ook geoptimaliseerd zijn voor zowel zoekmachines als gebruikerservaring.

Creatie

Bij de creatie van de nieuwe website voor CFG begonnen we met een strategisch vooronderzoek. We ontwierpen een moderne, responsive website die eenvoudig te navigeren is en de professionaliteit van CFG weerspiegelt. De content werd SEO-geoptimaliseerd om de zichtbaarheid in zoekmachines te verbeteren en bezoekers te voorzien van relevante informatie over CFG’s diensten en voertuigen, met nadruk op hun IVECO aanbod. Daarnaast implementeerden we een modulair content management systeem (CMS) waardoor CFG in de toekomst zelfstandig nieuwe pagina's kan samenstellen en aanpassen.

CFG Bedrijfswagens
CFG Bedrijfswagens

Kies voor MediaKracht en creëer impact met je digitale oplossing

Vanuit de kern van jouw organisatie zetten we samen een stip op de horizon. Ben jij klaar voor de eerste stap?