MENU Menu-icon Menu-icon

ConstruQ

ConstruQ specialiseert zich in het realiseren van duurzame en energiezuinige prefab woningen, met een sterke focus op maatwerk en comfort voor de bewoners. Door de samenwerking met lokale dealers en aannemers, garandeert ConstruQ een bouwproces dat niet alleen efficiënt is, maar ook van hoge kwaliteit, waarbij klanttevredenheid en duurzaamheid voorop staan.

Advies

Ons advies voor ConstruQ was om een design te ontwikkelen dat rijk is aan visueel beeldmateriaal, zodat bezoekers geïnspireerd raken door de diverse woonstijlen die ConstruQ aanbiedt. Tevens benadrukken we het belang van duidelijke call-to-actions (C2A's), waarmee bezoekers eenvoudig een afspraak kunnen inplannen of het inspiratieboek kunnen aanvragen. Dit resulteert in een hoger aantal conversies en leads.

Creatie

Bij de creatie van de nieuwe website voor ConstruQ heeft MediaKracht een content builder geïntegreerd in het beheersysteem. Dit stelt het team van ConstruQ in staat om zelfstandig en flexibel nieuwe pagina's te creëren en in te delen. Ook formulieren kunnen eenvoudig worden samengesteld in het beheersysteem. Daarnaast is de website geoptimaliseerd voor uitstekende prestaties op mobiele apparaten.

ConstruQ
ConstruQ

Kies voor MediaKracht en creëer impact met je digitale oplossing

Vanuit de kern van jouw organisatie zetten we samen een stip op de horizon. Ben jij klaar voor de eerste stap?