MENU Menu-icon Menu-icon

Daemen Thomas

Daemen Thomas brengt, vanuit een onderzoekende en pragmatische aanpak, vastgoed projecten terug naar de eenvoud. Als betrouwbare partner voor bedrijven, overheid en instellingen geeft Daemen Thomas een eerlijk en oprecht antwoord op iedere vastgoed gerelateerde vraag. Dit kan in de vorm van een ontwerp, concept of strategie. Een realistisch advies met goede afwegingen tussen de vraagstelling, kernwaardes en wensen van de opdrachtgever. 

Advies

Daemen Thomas is een samenwerking tussen Erwin Daemen als bouwadviseur en Erik Thomas als architect. Wij hebben geadviseerd om de verschillende disciplines te combineren in één overzichtelijke website. Vanwege de compactheid van de onderwerpen, is er aangestuurd op het realiseren van een zogenaamde one-pager. Zoals de naam al doet vermoeden, is dat één pagina waarin alle onderwerpen worden gepresenteerd.

Creatie

Voor Daemen Thomas is er een overzichtelijke en strakke one-pager ontworpen en gebouwd. Tevens is er een op maat gemaakte pagina-loader gemaakt, in de vorm van een schetsanimatie. Het design van de website sluit naadloos aan bij de moderne uitstraling van de huisstijl en de pagina is functioneel en logisch ingedeeld. Zo wordt er op een professionele manier een goede indruk van de dienstverlening gegeven aan de websitebezoekers.

Daemen Thomas
Daemen Thomas

Kies voor MediaKracht en creëer impact met je digitale oplossing

Vanuit de kern van jouw organisatie zetten we samen een stip op de horizon. Ben jij klaar voor de eerste stap?