MENU Menu-icon Menu-icon

Friday after work

Friday after work is hét evenement om het weekend van 14 juli in te luiden. Samen met collega’s en vrienden kan er genoten worden van de lekkerste vrijdagmiddagdrankjes, heerlijk eten en een zinderende muziek & ambience. Vier de vriendschap én verbindt met oude en nieuwe bekenden op vrijdag 14 juli bij wijnbar Vicini in Geleen.

Advies

Voor dit nieuwe evenement in Geleen is het, in aanloop naar de eerste editie op 14 juli, belangrijk om naamsbekendheid te genereren. Middels een herkenbaar logo, sterke aanwezigheid op social media en een goede online vindbaarheid, worden potentiële bezoekers op de hoogte gebracht over het aankomende event. Op de website is het mogelijk om tickets te bestellen.

Creatie

Friday After Work heeft een kenmerkend logo met een luxe en eigentijdse uitstraling, verrijkt met de tijdloze kleuren zwart, goud en wit. Om een optimale online ervaring te bieden, is er gekozen voor een onepager waarop alle essentiële informatie direct zichtbaar is. Met behulp van doeltreffende call-to-actions worden bezoekers naar de ticketverkoop verwezen.

Friday after work
Friday after work

Kies voor MediaKracht en creëer impact met je digitale oplossing

Vanuit de kern van jouw organisatie zetten we samen een stip op de horizon. Ben jij klaar voor de eerste stap?