MENU Menu-icon Menu-icon

Gastropub De Kleine Wereld

Gastropub De Kleine Wereld is gevestigd in een monumentaal pand uit 1585, pal naast de Onze Lieve Vrouwe Kerk op de Grote Markt in Breda. Een restaurant met de sfeer van een pub, waar culinaire verrassingen en beerpairing centraal staan en een goed glas bier samenvloeit met passende en verrassende gerechten.

Advies

Gastropub De Kleine Wereld was online slecht vindbaar en dus ook niet bereikbaar. In samenwerking met de nieuwe eigenaren Guus, Joshua en Julian is er gezorgd voor een website, die potentiële gasten de mogelijkheid biedt om sfeer te proeven, de menukaart te raadplegen en een reservering te plaatsen. Dit zet Gastropub DKW ook online op de kaart.

Creatie

De ontwikkelde one-pager voor Gastropub De Kleine Wereld geeft bezoekers een warm, luxe en gezellig sfeerbeeld. Middels de Whatsapp Module is het mogelijk om op een laagdrempelige manier een tafeltje te reserveren. Middels het achterliggende Content Management Systeem is het voor de beheerder eenvoudig om menukaarten te wijzigen, openingstijden aan te passen en te rouleren met foto's.

Gastropub De Kleine Wereld
Gastropub De Kleine Wereld

Kies voor MediaKracht en creëer impact met je digitale oplossing

Vanuit de kern van jouw organisatie zetten we samen een stip op de horizon. Ben jij klaar voor de eerste stap?