MENU Menu-icon Menu-icon

Herberg de Bos

Herberg de Bos: genieten in het groen. In een bosrijke ambiance kun je genieten van een heerlijke maaltijd in het eetcafé, een drankje doen op het zonovergoten terras, lekker ravotten in de speeltuin of een overnachting boeken in één van de trekkershutten.
De locatie bevindt zich in de bossen van Swalmen en grenst aan het Pieterpad. Zodoende trekt Herberg de Bos veel wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers.

Advies

De USP's van Herberg de Bos dienen op een promintente en passende wijze te worden gepresenteerd. Het eetcafé, de speeltuin, het terras en de trekkershutten zijn de belangrijkste elementen. Daarnaast moet het voor bezoekers zo eenvoudig mogelijk zijn om contact op te nemen of om een reservering te plaatsen.

Creatie

Op basis van het bestaande logo zijn er bijpassende lettertypes geselecteerd en is er een aangepast kleurenpalet samengesteld. In combinatie met het beschikbare beeldmateriaal is er daardoor een frisse en moderne look gecreëerd. Diverse buttons zijn als call-to-actions geplaatst om de bezoeker snel naar de gewenste informatie te navigeren.

Herberg de Bos
Herberg de Bos

Kies voor MediaKracht en creëer impact met je digitale oplossing

Vanuit de kern van jouw organisatie zetten we samen een stip op de horizon. Ben jij klaar voor de eerste stap?