MENU Menu-icon Menu-icon

Limpens Elsloo

Limpens Elsloo heeft zich sinds 1930 ontwikkeld van transporteur naar een logistieke partner van Europees formaat. Logistieke activiteiten zoals transport, silo-opslag, cleaning-locaties en repackaging maken Limpens tot een complete ketenleverancier.

Advies

Bij Limpens Elsloo hebben we geadviseerd om een geheel nieuwe website te ontwikkelen met een grensoverschrijdende allure. Met een frisse en moderne uitstraling, nodigen we niet alleen bestaande klanten uit om te blijven verkennen, maar trekken we ook nieuwe klanten, partners en (toekomstige) medewerkers. In een steeds verder geglobaliseerde markt is meertaligheid van de website van onschatbare waarde.

Creatie

Bij het ontwerpen van de nieuwe website voor Limpens Elsloo hebben we gestreefd naar een buitengewone gebruikerservaring. Om de kernactiviteiten van Limpens op een krachtige manier te presenteren, hebben we evoor gekozen om videocontent te integreren in de website. Moderne technologieën zorgen ervoor dat deze visuele ervaring de laadsnelheid niet beïnvloedt. Voor de klanten en medewerkers is er een speciaal login gedeelte ontwikkeld. In deze beschermde omgeving wordt belangrijke informatie en documenten voor Limpens beschikbaar gesteld.

Limpens Elsloo
Limpens Elsloo
Limpens Elsloo

Kies voor MediaKracht en creëer impact met je digitale oplossing

Vanuit de kern van jouw organisatie zetten we samen een stip op de horizon. Ben jij klaar voor de eerste stap?