MENU Menu-icon Menu-icon

PackCare

PackCare ontwikkelt en produceert klantspecifieke verpakkingen voor de medische industrie en is het gevolg van meer dan 25 jaar ervaring in de medische en farmaceutische branche. PackCare werd in 2015 opgericht door Peter Zegers. Na jarenlange ervaring bij diverse Nederlandse en buitenlandse bedrijven die gespecialiseerd zijn in maatwerk verpakkingen en met een eigen productielocatie in Stevensbeek heeft PackCare een goede basis om toegevoegde waarde te leveren aan haar klanten.

Advies

Voor PackCare staat niet de klant, maar het product centraal. Alle verpakkingen die ontworpen en geproduceerd worden, zijn volledig klantspecifiek en op maat gemaakt. Wij hebben op basis van de aangeleverde briefing een strategie bedacht, welke is doorgevoerd in diverse communicatiemiddelen. Online, offline en zowel op print als digitaal staat er een professionele en herkenbare uitstraling.

Creatie

Er is een nieuw logo ontworpen, met een bijpassende huisstijl en een merkbelofte. Het logo is een strakke en ruimtelijke weergave van een verpakking, waarin het plus-teken een verwijzing is naar de medische industrie. De combinatie van blauwkleuren vormt, samen met functioneel wit en diep zwart, een mooi en rustig kleurenpalet. De slagzin luidt: "we care about your product".

PackCare
PackCare

Kies voor MediaKracht en creëer impact met je digitale oplossing

Vanuit de kern van jouw organisatie zetten we samen een stip op de horizon. Ben jij klaar voor de eerste stap?